Titta på hundar: Legion guide — Hur tjäna pengar

Pengar gör världen gå runt, bara inte i klockan hundar: Legion världen. Det enda du faktiskt behöver pengar för i spelet är att köpa kläder. Med tanke på hur många agenter du kommer att sluta med, du kommer att vilja ha en hel del kläder alternativ.

Vad är meningen med att samla en massiv hacker armé om du inte ens kan klä upp dem? Det finns egentligen inget sätt att bli rik snabbt i spelet, men om du vet vad du ska hålla utkik efter, du kan säkert få en hel del mer pengar tillsammans.

Grön med avund

Pengar i vakthundar: Legion kommer i form av en cryptocurrency som heter etos. Det finns cachar av Etos överallt som kommer i två sorter. Den första är den vanligaste av de två och är tydligt markerad på din minimap. Allt du behöver göra är att komma inom skanningsområdet med din karaktär, en spiderbot eller en drone och du kan bara skumma Etos direkt. Du kan också tjäna pengar på skumma det ur bankomater, men du kommer inte att se dem som ofta.

Den större etos cache är den du vill hålla utkik efter. Medan de mindre cacharna vanligtvis innehåller cirka 200-300, har de kassaskåp som du hittar i begränsade områden cirka 1000. Råna dessa rutinmässigt kommer massivt öka hur mycket Etos du har. Du kan öppna kassaskåp med spiderbots, vilket innebär att du inte ens behöver sätta dig i fara för att råna dem. Dessa kassaskåp är också markerade på minimap med en liknande ikon till de andra cacharna.

Bortsett från ovanstående metoder kommer du inte att stöta på Etos i stora mängder för det mesta. Men det kommer fortfarande att lägga upp. När man tittar på potentiella rekryter, det finns ett par färdigheter du vill som hjälper dig att samla mer pengar. En av dessa är investeraren perk, vilket ökar dina intäkter. Men vissa agenter har en färdighet som ger dem etos varje gång de utför en hacka. Vilket innebär att du helt enkelt kan gå ur vägen för att hacka så många saker som möjligt och sluta göra mycket mer för det.

Fortfarande inte tillräckligt? På din tech skärm, Du kan köpa en uppgradering som låter dig hacka paket Fox drönare. Varför skulle du bry dig om det här? Tja, de flesta paket Fox drönare bär paket. Allt du behöver göra är att hålla ett öga på himlen och kapa dessa drönare när du ser dem. Ta sedan dem nära din operativa och få dem att släppa paketet på marken. Din agent kan sedan stjäla paketet.