Då kommer sexrobotar att kunna köpas

Sexrobotar kommer fram, i anfall och starter och anpassade löpningar och mycket specialiserade former. De kommer att bli extremt dyra, och de måste bekämpa reglering och hitta nya former av inkomst. Men tanken att vi är på väg mot en stor sexrobotrevolution är inte riktigt sann.

Köp sexrobotar på Sexrobots.se

Ronen tillägger tanken att vi plötsligt kommer att få sexrobotar, från ingenstans, utan förvarning, helt enkelt inte återspeglar hur tekniken fungerar. “Jag tror att vi ibland föreställer oss att tekniska framsteg dyker upp från ingenstans och en handelsvara plops ner framför oss,” säger hon, “faktiskt tekniska framsteg är mycket mer inkrementell, mycket långsammare.

“När någon sexrobot kommer, kommer vi att vara så vana vid att ha sex med våra partners genom våra datorer, att tanken på att byta över till något som ser ut som en partner inte kommer att bli så stor av en övergång.”

Rose Eveleth är kolumnist för BBC Future och värd och producent av podcasten Flash Forward, en show om möjligt, och inte så möjligt i morgon. Från helt absurt till skrämmande sannolikt, tar varje episod på ett specifikt framtida scenario och försöker verkligen tänka igenom hur, varför, när och om det någonsin kunde hända. För mer information om en framtid full av sexrobotar,