Bästa VPN-erbjudanden 2020: Spara på ExpressVPN, NordVPN

I detta nya decennium, du kommer bara att spendera ännu mer av ditt liv på nätet. Du kan försöka undvika det, men ärligt talat, det är ganska omöjligt att göra. Det är viktigt att du har säkerhet och integritet på framsidan av ditt sinne när du korsar online-världen, särskilt med den mängd känsliga data vi ut på våra enheter och skicka via Internet. Om du använder offentliga Wi-Fi-nätverk när du är ute och omkring, det är ännu viktigare.

Oddsen är att du har hört talas om VPN, eller Virtual Private Networks, innan men kanske inte har registrerat dig för en ännu. Det finns några vanliga missuppfattningar om VPN, särskilt att de är super dyra, men det är inte alls fallet – särskilt om du vet var du ska leta efter en affär (tips: det är här). I själva verket kan du faktiskt göra en VPN-prenumeration för mindre än priset på en kopp kaffe eller läsk varje månad. Vi har redan visat upp de bästa VPN du kan registrera dig för, men ingen gillar att betala fullt pris.

Spendera inte timmar skur webben och försöker lista ut vilken VPN-tjänst har de bästa funktionerna för dig till bästa pris. Vi har redan gjort jobbet åt dig. Allt du behöver göra är rullningen. Låt oss ta en titt på de aktuella erbjudandena från några av de topprankade VPN-leverantörerna och hjälpa dig att komma igång på väg till bättre integritet och skydd under 2020.

Källa: http://bastavpn.nu/